Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@21:19:08 GMT

۹۰ درصد بانک‌های اصفهان ساعت ۱۳ تعطیل نکردند

تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۸۹۶۲۰

۹۰ درصد بانک‌های اصفهان ساعت ۱۳ تعطیل نکردند

ایسنا/اصفهان مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان گفت: اگرچه روز گذشته بیشتر ادارات استان سر ساعت ۱۳ تعطیل کردند، اما ۹۰ درصد بانک ها از این مصوبه تخطی کردند، درحالی که اگر این مصوبه به طور کامل اجرا شود، حدود ۴۰ مگاوات موجب کاهش مصرف برق خواهد شد.

مرسل صالحی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه توازن تولید و مصرف برق برهم خورده است، اظهار کرد: خاموشی‌های هفته گذشته به دلیل برهم خوردن توازن تولید و مصرف برق است و هرچه مدیریت مصرف برق داشته باشیم، شرایط تامین پایدار برق بیشتر مهیا می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره مصوبه پنجشنبه هفته گذشته استاندار اصفهان مبنی بر تغییر ساعت کاری ادارات از ۷ تا ۱۳، گفت: اگر ادارات و بانک ها براساس این مصوبه پیش روند بین ۳۰ تا ۴۰ مگاوات شاهد کاهش مصرف برق خواهیم بود.

مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان با ارزیابی اجرای این مصوبه در روز نخست آن یعنی شنبه-۱۹ تیرماه، گفت: مطابق بررسی ها متاسفانه بانک های اصفهان سر ساعت ۱۳ تعطیل نکردند و همچنان تا ساعت ۱۵ و ۱۶ بعدازظهر با همان میزان مصرف به کار خود ادامه دادند.

وی گفت: اگرچه در ظاهر بانک ها سر ساعت ۱۳ تعطیل کردند، اما با بستن درب بانک، از داخل مشغول به کار بودند و حتی سیستم های سرمایشی خود را کم نکردند و به نوعی مصرف برق توسط این بخش کاهش نیافت.

وی با بیان اینکه متاسفانه بیشتر بانک های استان تعطیلی ساعت ۱۳ بعدازظهر را رعایت نکردند، تاکید کرد: مطابق این مصوبه شرکت های توزیع برق اختیار قطعی برق را دارند و به همین منظور امروز به مدیران انرژی بانک ها و بانک ها اخطار داده شده که اگر در ساعت تعیین شده تعطیل نکنند، برق بانک ها قطع خواهد شد.

صالحی تصریح کرد: تغییر ساعت ادارات برای تامین پایدار برق مردم در بخش خانگی است.

وی با بیان اینکه برای مدیریت بار در حال حاضر صنایع فولاد و سیمان با ۱۰ درصد ظرفیت خود برق مصرف می کنند، گفت: در حال حاضر این صنایع ۹۰ درصد کاهش مصرف برق دارند، اما برای کاهش خاموشی ها نیاز به همراهی مردم داریم.

مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان با بیان اینکه روز گذشته بیشتر ادارات استان سر ساعت ۱۳ و یا با نیم ساعت تاخیر تعطیل کردند، اما ۹۰ درصد بانک ها از این مصوبه تخطی کردند، اظهار کرد: اگر این مصوبه به طور کامل اجرا شود، حدود ۴۰ مگاوات موجب کاهش مصرف برق خواهد شد.

وی تاکید کرد: البته روز گذشته با وجودی که بانک های اصفهان در اجرای این مصوبه شرکت توزیع برق را همراهی نکردند، حدود ۳۰ مگاوات برق صرفه جویی در اصفهان داشتیم.

صالحی درباره اثرات این گونه طرح ها و تغییر ساعت ادارات در کاهش مصرف برق، اظهار کرد: ساعت پیک مصرف برق بین ۱۱ تا ۱۸ است که با مدیریت بار می توان سقف مورد نیاز را رعایت کنیم، بنابراین برای مدیریت بار، ادارات باید در طرح های مدیریت مصرف مشارکت کنند و نسبت به صبح ۱۰ درصد مصارف برق خود را کاهش دهند، همچنین با کاهش زمان کاری ادارات، وسایل سرمایشی آنها از مدار خارج می شود و موجب کاهش ۹۰ درصدی مصرف برق می شود.

وی درباره اینکه طی سه روز اخیر در اصفهان اصلا خاموشی نداشتیم، توضیح داد: طی این چند روز صنایع فولاد و سیمان اصفهان تنها مجاز به مصرف ۱۰ درصد برق خود مورد نیاز خود هستند.

مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان درباره اینکه طرح مدیریت بار از خردادماه در حال اجراست، گفت: با توجه به قطعی برق بدون برنامه ریزی، طرح های مدیریت بار اجرا نشد و کل کشور درگیر خاموشی سراسری شد، اما امروز با توجه به اینکه قطعی سراسری نداریم، اجرای طرح های مدیریت بار توسط صنایع اجباری است.

وی با تاکید بر اینکه تعطیلی روزهای پنجشنبه تاثیر زیادی در کاهش مصرف برق دارد، گفت: میزان بار مصرفی ادارات با تعطیلی روزهای پنجشنبه به صفر می رسد.

صالحی با بیان اینکه دمای هوا امروز ۴۱ درجه است، گفت: از مردم می خواهیم به عنوان سفیر انرژی اقدام به مدیریت مصرف برق کنند و از استفاده وسایل غیرضرور در ساعت پیک مصرف خودداری کنند.

وی تاکید کرد: شهروندان باید لامپ های اضافه خود را خاموش و از نور روز استفاده کنند، همچنین وسایل اضافه را داخل مدار نکنند، از سوی دیگر وسایلی همچون تلویزیون را که نیاز ندارند از پریز برق جدا کنند، از سوی دیگر کولرهای آبی را بر دور کم و کولر گازی را بر دمای ۲۶ درجه به بالا (دمای آسایش) قرار دهند که در مجموع با رعایت این موارد می توان از روزهای پیک مصرف برق عبور کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی برق قطع برق خاموشي تعطیلی ادارات تغییر ساعت ادارات بانک کاهش مصرف برق ساعت ۱۳ تعطیل مدیریت بار بانک ها ۹۰ درصد طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۸۹۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۳ درصدی حوادث منجر به فوت در استان اصفهان/ ۵۰ درصد فوتی‌های کشور مربوط به بخش ساختمان

مدیرکل بازرسی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: سال گذشته ۷۵۶۰ حادثه در سطح کشور در کارگاه‌ها رخ داده است که نسبت به سال ۱۴۰۱ با پنج درصد کاهش روبه‌رو بودیم؛ آمار حوادث منجر به فوت در استان اصفهان نیز کاهش سه درصدی نسبت به سال قبل داشته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، احمدرضا پرنده امروز _پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ در همایش اهمیت، نقش و جایگاه HSE در مدیریت شهری با تاکید بر اینکه در جمع کسانی هستیم که نجات بخش جان انسان‌ها هستند، اظهار کرد : جنس همه ما کار کردن برای همنوعان خود آن هم با جان و دل است.

وی با تقدیر از مدیریت شهر کلان‌شهر اصفهان در شکل دادن تشکیلات HSE که پیشرو بوده‌اند، افزود: در کشور ۸۰۰ بازرس کار و یک میلیون و ۳۵۰ هزار کارگاه داریم، سالانه ۴۰۰ هزار مورد بازرسی در این کارگاه‌ها انجام شده است، اما تعداد بازرسان کفایت این تعداد کارگاه‌ها را نمی‌کند.

مدیرکل بازرسی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه با تقسیم‌بندی، کارگاه‌های پرخطر را در اولویت قرار دادیم، گفت: سال گذشته ۷۵۶۰ حادثه در سطح کشور در کارگاه‌ها رخ داده است که نسبت به سال ۱۴۰۱ با ۵ درصد کاهش روبه‌رو بودیم.

وی ادامه داد: ۵۰ درصد فوتی‌ها در کشور به بخش ساختمان اختصاص دارد، آمار حوادث منجر به فوت در استان اصفهان نسبت به سال گذشته با کاهش سه درصدی روبه‌رو بوده است.

پرنده با بیان اینکه شهرداری‌ها می‌توانند به ما در اعلام مردم موارد کارگاه‌های غیر ایمن کمک کند، یادآور شد: سال ۱۴۰۰ مجلس شورای اسلامی سند ۱۵۵ مقاوله نامه سازمان بین‌المللی کار را در بخش ایمنی و بهداشتی شغلی پذیرفت، بر اساس آن وظیفه هر وزارتخانه پیش‌بینی شده است و در این راستا کمیته راهبردی آن در وزارت کار شکل گرفته است.

مدیرکل بازرسی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: قرار است آمار کل حوادث در کشور چه مشمول قانون کار و چه غیره و وضعیت بیماری‌های شغلی در کشور و اینکه کارگران معدن دچار چه بیماری می‌شوند، تهیه شود؛ ما به دنبال آمار سازی نیستیم بلکه می‌خواهیم از نتایج آماری برای سیاست گذاری در راستای پیشگیری از حوادث و بیماری شغلی استفاده کنیم.

پرنده ادامه داد: می‌طلبد پیمانکاران مرتبط با حوزه شهری صلاحیت ایمنی را از وزارت کار داشته باشند برای ایمنی کارگران کمیته حفاظت تشکیل شود.

وی تصریح کرد: در راستای مکانیزه شدن حمل زباله و خدمات شهری با هدف کاهش فوتی‌ها در بخش کارگران خدمات شهری تحولی ایجاد شود، به طور قطع ایمنی و ارتقای شاخص‌های آن هزینه دارد.

مدیرکل بازرسی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: ارتقای ایمنی راز موفقیت ما است؛ در این راستا همه شهرها یک متخصص و مسئول ایمنی داشته باشند و البته این حوزه تقویت شوند.

پرنده با تاکید بر اینکه نگاه ایمن در همه جامعه رسوخ یابد و شهرداری‌ها هم دیدشان ایمن باشد، تصریح کرد: به معاون وزیر کشور پیشنهاد کردیم در پروژه‌های شهری که به بخش خصوصی واگذار می‌شود، هزینه ایمنی دیده شود.

وی ادامه داد: شهرداری‌ها بخشی را ایجاد کنند از نیروهای خود بخواهد نواقص غیر ایمن را در شهر به شهرداری اعلام کنند و در ازای آن جایزه هم بدهند، البته قبل از آن نیروها با مصادیق غیر ایمن آشنا شوند که با توجه به ظرفیت استان اصفهان و داشتن ۲۵۰۰ کمیته حفاظت و ایمنی می‌توان از آن بهره برد.

کد خبر 750103

دیگر خبرها

  • تورم نقطه به نقطه فروردین ماه اعلام شد
  • بانک مرکزی: تورم نقطه‌به‌نقطه در فروردین به کمتر از ۳۵ درصد رسید
  • کاهش ۳ درصدی حوادث منجر به فوت در استان اصفهان/ ۵۰ درصد فوتی‌های کشور مربوط به بخش ساختمان
  • پیوستن اداره‌های دولتی پایتخت به پویش کاهش مصرف آب
  • بانک مرکزی: تورم ۲۷ درصد کاهش یافت!
  • بهره‌مندی از ظرفیت بسیج سازندگی در مدیریت مصرف انرژی
  • بارش های تهران چقدر کاهش داشته است؟ | برنامه های آبفا برای جلوگیری از هدررفت آب
  • بزرگترین خدمت به عرصه تولید مدیریت مصرف انرژی است
  • مانور عجیب روی کاهش نقدینگی
  • تجربه اخیر کاهش نرخ ارز در شرایط بحرانی بی‌سابقه بود